Een overzicht van onze projecten


 

Shinisaurus crocodilurus,

De hobby heeft een veelal positieve bijdrage geleverd aan het behoud van deze bijzondere hagedissen. Zoals het lijkt zijn er nu meer dieren in de hobby als het natuurlijke habitat.

Een positieve bijdrage leveren aan het behoud van deze dieren is erg belangrijk voor ons. Daarnaast zijn het verreweg een van onze favoriete soorten in onze collectie door het de vele interessante gedragingen en het uiterlijk. Wij werken met exemplaren van diverse lijnen en generaties.

 

 

Schildpadden,

(Aziatische) schildpadden zijn een groot onderdeel van onze projecten en doelen. Niet alleen is het een groot plezier deze te verzorgen. Ook is dit verreweg de meest bedreigde groep reptielen. Als hobbyisten proberen wij onze verantwoordelijkheid te nemen en te kweken met alle soorten die wij verzorgen. Op het moment werken wij met diverse soorten waaronder CuoraPlatysternon, Sacalia, Malayemys, Siebenrockiella en Manouria.

 

 

Lanthanotus borneensis,

We werken met een kleine groep CBB F2 generatie Dove varanen. Het natuurlijke habitat van deze soort word kleiner en kleiner. Wat een grote bedreiging vormt voor deze specialistische hagedis. Ons doel is om deze soort tot voortplanting te brengen, met ons eerste succes in 2021. Nu verzorgen we diverse bloedlijnen voor toekomstige projecten.

 

© 2015 - 2022 Het Terrarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel