Arcadia Jungle Dawm LED bar

Artikelnummer: AJDLB
Artikel 1 van 4 Volgende
Maak uw keuze

De Arcadia Reptile JungleDawn-LED-balk is slank, krachtig en energiezuinig, in staat om de energie te leveren die nodig is om planten te laten groeien en om actieve zonnebaden bij dagactieve soorten te stimuleren door het zichtbare lichtniveau in terraria en vivaria te verhogen. Dit slimme systeem gebruikt de allernieuwste Full-Spectrum Day light LED-diodes om tot maar liefst 141 lumen per watt te projecteren. Plaats er een op een gaas of plaats deze in een behuizing, waar u ook besluit om de uwe te gebruiken, JungleDawn-LED Bar biedt een hoog niveau van energierijk licht van hoge kwaliteit. Met behulp van een speciaal ontworpen mix van Full-spectrum, High Output LEDs we hebben een led-balk gemaakt die een enorme hoeveelheid licht kan projecteren met een zeer hoge PAR-waarde. JungleDawn-LED Bar projecteert een volledig spectrum van licht dat zichtbaar natuurlijk zonlicht (6200 kelvin) nabootst, langs de fotosynthetische actieve responscurve, maar zonder PAR die afzonderlijke rode en blauwe diodes beperkt. Als zodanig heeft de JungleDawn-Pro fitting een hoge PAR, een hoog percentage PUR, een hoge CRI en geen onnatuurlijke paarse tint.

Arcadia JungleDawn-LED Bar kan eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld om een ​​aaneenschakeling van maximaal 10 eenheden te vormen. Het kan ook worden gekoppeld aan de Arcadia Reptile Pro T5 HO UV-B-systemen, waardoor het aantal stopcontacten per behuizing wordt verminderd. Elke unit wordt geleverd met een voedingskabel met geïntegreerde schakelaar, bevestiging set waarmee u deze balk in een vivarium en met een kabel kunt monteren.

JungleDawn-LED Bar kan worden gebruikt met alle standaard terraria met gazen bovenzijde van 30 cm, 45 cm, 60 cm, 90 cm breed.

Arcadia Reptile JungleDawn-LED Bar maakt gebruik van een driedubbele LED-configuratie met een hoge mate van ingebouwde bescherming. JungleDawn-LED Bar zal een zeer brede, gelijkmatige en bruikbare stroom van energierijke verlichting projecteren, waardoor de risico's van puntbron-LED-lampen worden weggenomen. Dit LED-systeem zal zowel het zichtbare licht voor dagactieve zonneaanbidders verhogen als de energie leveren die planten nodig hebben om te groeien. JungleDawn-LED Bar creëert een enorme hoeveelheid licht, waardoor de noodzaak voor het gebruik van grote aantallen fluorescentielampen voor planten sterk wordt verminderd. Planten hebben toegang nodig tot de juiste hoeveelheid energie en binnen het juiste lichtspectrum om de cellen te kunnen vervangen die beschadigd zijn of elke dag op natuurlijke wijze afsterven. Als we een plant onvoldoende energie geven, verminderen we het vermogen om cellen te maken door fotosynthese, waardoor de groei wordt beperkt. Planten die de energie missen, vertonen meestal verkleurde bladeren en hebben de neiging om te schieten als ze snel naar boven groeien om dichter bij een lichtbron te komen. Gezonde planten vertonen een goede kleur, sterke wortelnetwerken en groeien gelijkmatig in een gematigd tempo. PAR (fotosynthetische actieve straling) is de meting die wordt gebruikt om de hoeveelheid energie die door een lichtbron wordt geproduceerd te kwantificeren en te beschrijven. PAR-niveaus worden verhoogd met twee elementen binnen verlichting en deze zijn; 1. Hoeveelheid licht (Lumen / lux), 2. Nauwkeurigheid van het spectrum. Als een lamp licht produceert binnen een spectrum dat dicht bij dat van natuurlijk zonlicht ligt en een hoge hoeveelheid (lumenoutput) heeft, heeft deze een hoog PAR-niveau. Hoe hoger de PAR, hoe meer energie er is om fotosynthese te veroorzaken.

© 2015 - 2021 Het Terrarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel