Arcadia T5 Dragon 14% UVB - Pro kit

Artikel 1 van 19 Volgende
Maak uw keuze

Deze Kit bevat een T5 UVB lamp, Armatuur, reflector, bevestiging en extra kabel om door te linken met andere armaturen. 

ProT5 is een zeer flexibele verlichtingsset met hoogwaardige interne elektronica, een uiterst effectieve maar verwijderbare reflector, voedingskabel, fittingset, GRATIS verbindingskabel en uw keuze aan Arcadia Reptile HO-T5 UV-B-lamp.

Deze eenvoudig te gebruiken kit kan eenvoudig in een vivarium worden bevestigd, op een terrarium met gaas, boven een ruimte worden gehangen of binnen in worden gehangen (waar veilig). Het slanke ontwerp en de speciaal gebogen reflector zorgen ervoor dat deze minder ruimte inneemt, maar zoveel mogelijk licht naar voren projecteert. De kit wordt ook geleverd met een GRATIS verbindingskabel, wat betekent dat meerdere units kunnen worden gevoed via een geschikte enkele voedingsbron.

Pro T5 is 'Klein maar krachtig'. Dit komt door het type reflector dat wordt meegeleverd. Gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, de reflector heeft 2 reflectiehoeken. Dit betekent dat het hoge niveaus van UV-rijk licht direct onder de unit projecteert op ongeveer 12 "/ 30 cm om een zonne plaats te creëren, maar verspreidt het licht ook over de afstand om een ​​brede blootstelling te bieden. Hiermee kunt u een geschikte UV-B-voorziening voor elke soort en over een geschikt breed gebied creëren.

Let op: Wij importeren Arcadia en Habistat rechtstreeks uit de UK. Hierdoor kunnen levertijden varieren en zijn deze producten niet te bestellen als deze niet op voorraad zijn. Wilt u een product vooraf bestellen/reserveren kan u met ons contact opnemen via de contactpagina. 

© 2015 - 2021 Het Terrarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel