Habistat Ceramic Heater

Vorige Artikel 4 van 4
Maak uw keuze

De keramische stralers van Habistat produceren een hoge concentratie stralingswarmte. Deze is ideaal om een aanvullende warmtespot te creëren of oppervlaktes in een verblijf te verwarmen. Doordat deze geen zichtbaar licht uitstraalt is deze straler zowel overdag als in de nacht te gebruiken. Zo kan u op elk moment ideale temperaturen bieden zonder dat dit invloed heeft op de dag/nacht cyclus van uw Terrariumdier.

Keramische stralers zijn zeer efficiënt en leveren per wattage een grotere opbrengst infrarood straling als warmtelampen. Let er wel op dat deze lampen erg heet kunnen worden, voorkom daarom doormiddel van een Dome of Guard dat de dieren of uzelf in direct contact met de lamp kan komen. Maak altijd gebruik van een keramische/porseleinen fitting en sluit de straler bij voorkeur aan op een thermostaat om oververhitting te voorkomen.

Let erop dat u deze lampen bij voorkeur in combinatie gebruikt met daglicht of UVD spaarlampen of TL verlichting om zo een goede dag/nacht cyclus na te bootsen en zodat de dieren de benodigde UV ontvangen.

© 2015 - 2021 Het Terrarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel